مشاوره ملکی حقوقی رایگان تلفنی + آموزش رایگان

مشاوره ملکی

چرا به سراغ مشاوره ملکی میگردید؟

اگر این مقاله را میخوانید احتمالا شما در میان یک معامله ملکی دچار یک مشکل حقوقی شده اید. اگر احتیاج دارید که پاسخ سوال خود را خیلی زود بگیرید و به یک فرد برای یک راهنمایی مقطعی نیاز دارید به صفحه تماس با ما رجوع کنید.
اگر به دنبال مشاوره ملکی قبل و یا در ابتدای معامله خود میگردید؛ احتمالا به جلوگیری از مشکلات آینده فکر میکنید. در این صورت لازم است

بدانید که مشاوره حقوقی در زمینه املاک و مستغلات امری بسیار حائز اهمیت است، زیرا هرگونه قرارداد یا معامله در حوزه املاک ممکن است با چالش‌های زیادی همراه باشد که در آینده مشکلات جدی برای ما به همراه خواهند داشت. به همین دلیل، توصیه می‌شود قبل از انجام هرگونه قراردادی مراجعه و مشورت با یک مجموعه متخصص در زمینه املاک و مستغلات را در نظر بگیرید.

مشاوره ملکی به ما امکان می‌دهد، به طور دقیق تمامی جنبه‌های قانونی و حقوقی مربوط به معاملات املاک را مورد بررسی قرار دهیم. متخصصان این حوزه با داشتن اطلاعات به ‌روز از قوانین و مقررات راهکارهای صحیح را برای شناسایی و رفع چالش‌های پیشرو در مسیر ما ارائه می‌دهند.

علاوه بر این با مشاوره وکیل حقوقی، توانایی بررسی و تفهیم مطالبات قانونی و قراردادی را خواهیم داشت و می‌توانیم در صورت بروز مشکلات در آینده، به ‌عنوان یک تیم با هم اقدامات لازم را صورت دهیم. اگر می‌خواهید به راحتی از این چالش‌ها عبور کنید، بهتر است ابهامات ذهنی خودتان را کنار بزنید.

در خدمت کارگزاری املاک آیدی ملک شما این فرصت را دارید که نه تنها موارد حقوقی خود را با یک ایجنت درمیان بگذارید بلکه چالش های موارد پیش بینی نشده غیر حقوقی را با او حل کنید.

انواع دعاوی ملکی در قانون کدامند؟

دعاوی ملکی که توسط وکیل امور ملکی رسیدگی می‌شود، به 3 دسته اصلی تقسیم خواهد شد. دعاوی ملکی حقوقی، دعاوی ملکی کیفری و دعاوی ملکی ثبتی. اولین گونه دعاوی ملکی، حقوقی نامیده می‌شود و در هنگام نقض عهد یا سهل‌انگاری از طرفین قابل بررسی است. در این نوع دعاوی، هر دو طرف در انجام تکالیف قراردادی خود تقصیر دارند و عنصر مجرمانه در آن وجود ندارد. این دعاوی متعلق به مواردی نظیر تنظیم سند رسمی، پایان کار و مفاصاحساب مالیاتی، اخذ ثمن معامله، سرقفلی یا حق کسب و پیشه، تفکیکی صورت مجلس، فسخ اجاره نامه و قراردادهای ملکی و غیره است.

مباحث دعاوی ملکی کیفری زمانی که یکی از طرفین اقدامی کیفری و سوءنیت علیه ملک دیگری انجام دهد، مورد استفاده قرار می‌گیرند. در این نوع دعاوی، حرکت طرف مقابل تحت عنوان عمل مجرمانه قلمداد می‌شود. به عنوان مثال، جعل سند ملکی، فروش و اجاره ملک غیرقانونی و خیانت در امانت در خصوص ملک جزئی از دعاوی ملکی کیفری هستند.

مشاوره ملکی در دعاوی ثبتی زمانی مورد توجه است که قوانین ثبت املاک و اراضی رعایت نشده یا نقض شده باشند. در این دعاوی، مشکل مربوط به عدم رعایت قانون ثبت املاک و اراضی است. به عنوان مثال، دعاوی ابطال سند رسمی، ابطال نظریه هیئت حل اختلاف اداره ثبت و ابطال عملیات اجرایی ثبت جزئی از دعاوی ملکی ثبتی هستند.

چه زمانی به مشاوره ملکی نیاز داریم؟

اگر قصد دارید دعوایی مرتبط با مسائل حقوقی یا شکایتی در زمینه ملک تنظیم کنید، یا اگر شما متهم به چنین اقدامی هستید، بهتر است موضوع را به یک وکیل متخصص در امور ملکی بسپارید. هنگام انجام هرگونه معاملات ملکی، مانند خرید و فروش، رهن و اجاره، مشارکت در ساخت و غیره، بهتر است از تجربه و مشاوره یک وکیل ملکی استفاده کنید.

تأکید داریم که قبل از امضا هرگونه قرارداد ملکی، بهتر است یک قرارداد صحیح و قانونی تهیه کنید تا بتوانید از تداوم دعاوی در آینده جلوگیری نمایید. در این مورد نیز بهتر است به یک وکیل متخصص در امور ملکی مراجعه کنید تا تمامی نکات مهم را به شما توضیح دهد.

در کنار این موارد، آگاهی از قوانین ثبتی ملک و املاک هم ضروری است و بسیاری از افراد و حتی وکلای کم‌تجربه با آن آشنا نیستند. برخی موارد مانند موات، مرتع، منابع طبیعی و اوقاف ممکن است باعث عدم صحت و ابطال سند رسمی توسط اداره ثبت شوند؛ لذا قبل از هرگونه اقدامی در این زمینه، بهتر است با یک وکیل متخصص در امور ثبتی مشورت کنید.

متخصص مشاوره ملکی چه مهارت‌هایی دارد؟

وکیل متخصص امور ملکی یک فرد ماهر و باتجربه است که دانش و تخصص مورد نیاز در حوزه دعاوی ملکی و قوانین مرتبط با املاک را دارد. اما مسئله مهم این است که ما چطور از مهارت متخصص مشاوره ملکی آگاه شویم؟ اولین نکته‌ای که باید در نظر بگیرید میزان تسلط فرد بر پرونده شما و دیگران افراد است. برای درک این مسئله توجه کنید که او به طور تخصصی در چه زمینه‌ای فعالیت می‌کند و اصطلاحا نیچ (Niche) او چیست. منظور ما از نیچ حوزه تخصصی فرد است که باید در یکی از موارد زیر گنجانده شود.

• دعاوی مرتبط با تقسیم یا اعتراض ملک مشاع موضوع معامله
• دعاوی مرتبط با تصرف عدوانی در مسائل حقوقی و کیفری
• دعاوی مرتبط با فسخ قراردادهای ملکی
• دعاوی مرتبط با مطالبه وجه تعهدات قراردادی
• دعاوی مرتبط با ابطال قراردادهای ملکی
• دعاوی مرتبط با اجبار به تحویل مال مورد معامله
• دعاوی مرتبط با اجرای تکمیلی املاک
• دعاوی مرتبط با اثبات مالکیت ملک
• دعاوی مرتبط با اسناد اوقاف ملک
• دعاوی مرتبط با کلاهبرداری در امور ملکی
• دعاوی مرتبط با مطالبه اجرت المثل در زمان تصرف
• دعاوی مرتبط با تقلب در اسناد مالکیت ملک
• دعاوی مرتبط با فروش مالی غیرمجاز
• دعاوی مرتبط با انتقال اسناد
• دعاوی مرتبط با احتساب قدرالسهم
• دعاوی مرتبط با اجبار به تهیه سند رسمی ملک
• دعاوی مرتبط با الزام به تحویل مبلغ فروخته شده
• دعاوی ابطال سند مالکیت مال‌های غیر قابل انتقال
• دعاوی مرتبط با تفاوت بین خلع ید و تخلیه ید
• دعاوی مرتبط با مطالبه جبران خسارت و حق الزحمه، تجارت
• دعاوی مرتبط با اختلافات مربوط به اجاره ملک در ملک‌های تجاری، اداری و مسکونی
• و غیره.

مشاوره آنلاین، تلفنی یا حضوری؟

با توجه به مواردی که تاکنون عنوان شده، به این نکته می‌رسیم که استفاده از تجربه افراد متخصص در زمینه امور ملکی یکی از موارد حیاتی است که بسیاری از افراد در هنگام خرید یا فروش یک ملک به آن نیاز دارند. امروزه، با توسعه فناوری ارتباطات، این امکان ایجاد شده است که مشاوره ملکی را به صورت آنلاین و تلفنی دریافت کنیم.

برای اکثر افراد با مشغله کاری این روزها، مشاوره آنلاین اولین راهکار است. آنها از طریق ارتباطات آنلاین، می‌توانند با مشاوران ملکی خود در ارتباط باشند، سؤالات خود را بپرسند و نیازهای خودشان را مطرح کنند. این روش بسیار سریع و راحت است و به شما این امکان را می‌دهد تا در هر زمان و مکانی که می‌خواهید، با مشاور خود در ارتباط باشید.

دومین راهکار، مشاوره تلفنی است. این روش هم به شما این امکان را می‌دهد که با مشاور خود تماس بگیرید و در مورد مسائل مرتبط با ملک خود صحبت کنید. این روش برای افرادی مناسب است که می‌خواهند سؤالات خود را در مورد خرید یا فروش ملک به صورت صوتی مطرح کنند و به راحتی با مشاور خود در ارتباط باشند.

اما برای اطمینان حاصل کردن از مهارت‌ها و تسلط وکیل بر پرونده مورد نظر، مراجعه حضوری به دفتر وکیل مهم‌ترین توصیه ما به شما است. تنها در جلسات حضوری است که می‌توانید با وکیل خود درباره نیازهایی که دارید صحبت کنید، سؤالات خودتان را با جزئیات بپرسید و مشاوره حقوقی درستی را دریافت کنید. در این روش، امکان برقراری ارتباط مستقیم و حضوری با وکیل وجود خواهد داشت و می‌توانید به صورت دقیق‌تر با او در ارتباط باشید.

با این تفاسیر، مشاوره امور ملکی را می‌توان به شیوه‌های آنلاین، تلفنی و حضوری دریافت کرد. اما برای اطمینان حاصل کردن از مهارت و تسلط وکیل، مراجعه حضوری بهترین گزینه ممکن است.

استفاده از مشاوره ملکی چه مزیت‌هایی دارد؟

اگر از آن دست افراد هستید که برای همکاری با مشاوران تردید دارید و یا این کار را بیهوده می‌دانید، نگاهی به لیست مزیت‌های این همکاری بیندازید. استفاده از مشاوره ملکی به ما کمک می‌کند تا:

1. از بیشتر شدن اختلافات و اقامه دعاوی در دادگاه جلوگیری کنیم: این امر برای ما صرفه اقتصادی دارد و موجب آرامش روانی‌مان هم می‌شود.

2. درصد موفقیت در موضوعات ملکی گوناگون را بالا ببریم: می‌توانیم استراتژی‌های مناسبی را پیش بگیریم و در نتیجه، درصد موفقیت بیشتری را در موضوعات ملکی خود تجربه کنیم.

3. اقامه دعوای صحیح و اصولی به مراجع قضایی را در نظر بگیریم: این مسئله می‌تواند بر تعیین نتیجه قضایی موضوع ما تأثیر مستقیم داشته باشد.

4. مدت زمان رسیدگی به موضوعات ملکی را کم کنیم: با همکاری وکلای متخصص، مدت زمان رسیدگی به پرونده به طور قابل ملاحظه‌ای کاهش می‌یابد. این مسئله صرفه جویی در وقت و هزینه را هم به همراه دارد.

5. انتخاب صحیح دعوای حقوقی با کیفری را در نظر بگیریم: زمان همکاری با مشاوران امور ملکی، از ابتدا عنوان دعوای حقوقی مناسب با کیفری را صحیح انتخاب می‌کنیم و این مسئله در تعیین نتیجه دعوای ما تأثیر مستقیم دارد.

6. دلایل و مدارک دقیقی را به دادگاه ارائه کنیم: با کمک مشاوران امور ملکی می‌توانیم دلایل و مدارک مورد نیاز برای طرح دعوا را به صورت دقیق و اصولی به دادگاه ارائه کنیم. این امر نقش مهمی در تعیین نتیجه دعوا دارد.

7. از نتیجه احتمالی دعوا آگاه می‌شویم: با همکاری با وکیل ملکی، از نتیجه احتمالی دعوا آگاه خواهیم بود و به این ترتیب، می‌توانیم تصمیمات بهتری برای موضوع خود بگیریم.

8. از هزینه دادرسی دعاوی مختلف ملکی اطلاع پیدا می‌کنیم: با استفاده از اطلاعات ارائه شده توسط مشاوران امور ملکی، از هزینه‌های مربوط به دادرسی دعاوی مختلف ملکی آگاه خواهیم شد.

اگر از مشاوره ملکی استفاده نکنیم چه می‌شود؟

بی‌شک عدم توجه به مشاوره ملکی ما را با چالش‌های پیچیده‌ای روبرو می‌کند. با توجه به طولانی بودن فرایند دادرسی در دادگاه‌های ایران، شما به طور قطع وقت و اعصاب زیادی را هدر خواهید داد. علاوه بر این، هزینه‌های دادرسی، هزینه کارشناس و دیگر هزینه‌های قانونی تأثیر زیادی بر بودجه شما خواهند گذاشت. فراموش نکنید که قوانین ملکی بسیار پیچیده هستند و به گونه‌ای تدوین شده‌اند که وقتی افراد غیرمتخصص آنها را مطالعه می‌کنند، اطلاعات زیادی به دست نمی‌آورند. در صورت عدم آگاهی از تأثیرات این ناآشنایی ممکن است با هزینه‌های غیر قابل تعویضی مواجه شوید.

همچنین، با توجه به حجم بزرگ معاملات ملکی و مشکلات مرتبط با املاک که تعداد زیادی از دعاوی را در دادستانی و دادگاه‌ها شامل می‌شود، باید تمام مواد قرارداد و معامله‌ خود را با دقت تنظیم کنید. در غیر این صورت احتمال اینکه شما هم درگیر یکی از این دعاوی شوید، زیاد است.

بنابراین، قبل از هر اقدامی مناسب است با وکیل متخصص ملکی یا مشاور و کارشناس ویژه در حوزه املاک مشورت و مشاوره کنید تا از خسارت‌های آتی که ممکن است به شما بر طبق اشتباه در تنظیم قرارداد وارد شود، پیشگیری کنید. فراموش نکنید که درخواست شما با مشاوران باید دقیق و واضح باشد تا آنها بدانند چه نوع خدماتی را در اختیار شما قرار دهند.

زمان استفاده از مشاور چه خدماتی را درخواست کنیم؟

انتخاب نوع درخواست به مسئله‌ای که با آن درگیر شده‌اید بستگی دارد. می‌توانید نگاهی دوباره به لیست مهارت‌های یک مشاور بیندازید تا نوع مسئله‌ای که با آن درگیر شده‌اید را بهتر بررسی کنید. همچنین در نظر داشته باشید خدمات اصلی ارائه شده توسط وکیل متخصص ملکی شامل مشاوره در بخش‌های مختلف حقوقی مرتبط با املاک است. بیشترین نمونه این خدمات شامل موارد زیر هستند:

1. مشاوره در زمینه دخل و تصرف در املاک: مشاوره ملکی در این رابطه شامل توضیح قوانین و مقررات مربوط به استفاده از املاک به صورت مؤقت یا دائمی است.

2. مشاوره در زمینه تنظیم قرارداد املاک: وکیل متخصص ملکی می‌تواند در موضوعات مرتبط با قراردادهای املاک از جمله شرایط قرارداد و حقوق و تعهدات طرفین مشاوره ارائه دهد.

3. مشاوره در زمینه ثبت اسناد: وکیل متخصص ملکی می‌تواند در موارد مرتبط با ثبت اسناد مربوط به املاک شامل راهنمایی در مورد مراحل و فرآیند ثبت اسناد املاک به شما کمک کند.

4. مشاوره در زمینه خرید و فروش املاک: بهتر است در مورد نحوه انتخاب مناسب‌ترین روش‌ها برای خرید یا فروش املاک و مطابقت با قوانین راهنمایی دریافت کنید.

5. مشاوره در زمینه مصادره املاک: وکیل متخصص ملکی می‌تواند در موارد مرتبط با مصادره املاک (مانند اجرای اجرای حکم قضایی برخورداری از املاک) به شما کمک کند.

6. مشاوره در زمینه شکایت از مستأجر: در صورت بروز مشکلات مربوط به مستأجران (مانند عدم پرداخت اجاره)، در تهیه و ردیف‌بندی شکایات خودتان از وکلا کمک بگیرید.

7. مشاوره در زمینه آزادسازی رهن: وکیل متخصص ملکی می‌تواند در زمینه آزاد سازی رهن به شما راهنمایی کند و دسترسی شما به املاک خود را سهل‌تر نماید.

کلام آخر

در این فرصت سعی کردیم شما را با مسائل مربوط به همکاری با مشاوران امور ملکی آشنا کنیم. توجه داشته باشید که استفاده از خدمات این متخصصان برای اکثرت افراد جامعه مهم و ضروری است؛ اما اشخاص در بیشتر موارد این اهمیت را نادیده می‌گیرند. مسئله مهم‌تر این است که برخی از افراد درگیر با مسائل حقوقی، هم وقت و هزینه کافی برای اخذ مشاوره صحیح و کاربردی را هم در نظر ندارند و تنها به دریافت اطلاعات از طریق تماس تلفنی و یا چت آنلاین بسنده می‌کنند. اما دریافت مشاوره ملکی حضوری ارزش کمی وقت و هزینه را دارد؛ زیرا بهترین روش برای بازگردانی حق و حقوق ما و ارائه مستندات لازم به مراجع ذی‌ربط است.

یکی از بیشترین مواردی که در مشاوره ملکی مطرح میشود نحوه محاسبه کمیسیون املاک است. فراموش نکنید این نوع خدمات در مورد املاک و مستغلات شما طرح ریزی شده‌اند که بی‌شک سال‌ها برای به دست آوردن آنها زحمت کشیده‌اید. برای همه ما خانه، محل کار یا دیگر املاکی که داریم آن‌قدر ارزشمند هستند که برای بازیابی حق خودمان در این موارد، اطلاعات ناقص و کم را کنار بگذاریم. با توجه به همه موارد ذکر شده، می‌توانید از صفحه کارگزاری ما استفاده کرده و از این طریق به متخصصانی دسترسی داشته باشید که مشکلات و مسائل شما را به خوبی می‌شناسند و برای رفع آنها راه حل‌های کاربردی ارائه می‌کنند. پس به جای سهل انگاری و مواجه شدن با مشکلات احتمالی در آینده، همکاری با متخصصان را در اولویت قرار دهید تا روند پیش روی شما امنیت مالی و روانی کافی را داشته باشد.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

×
ورود | ثبت نام
شماره موبایل وارد کنید
برگشت
کد تایید را وارد کنید
کد تایید برای شماره موبایل شما ارسال گردید
ارسال مجدد کد تا دیگر
برگشت
رمز عبور را وارد کنید
رمز عبور حساب کاربری خود را وارد کنید
برگشت
رمز عبور را وارد کنید
رمز عبور حساب کاربری خود را وارد کنید
برگشت
درخواست بازیابی رمز عبور
لطفاً پست الکترونیک یا موبایل خود را وارد نمایید
برگشت
کد تایید را وارد کنید
کد تایید برای شماره موبایل شما ارسال گردید
ارسال مجدد کد تا دیگر
ایمیل بازیابی ارسال شد!
لطفاً به صندوق الکترونیکی خود مراجعه کرده و بر روی لینک ارسال شده کلیک نمایید.
تغییر رمز عبور
یک رمز عبور برای اکانت خود تنظیم کنید
تغییر رمز با موفقیت انجام شد